divendres, 18 de novembre del 2016

Selectivitat: Galleda, aigua i reflex

Aquest primer trimestre hem treballat la representació de les formes naturals i objectes, i per tant vam fer una prova de selectivitat de dues hores de duració d'aquesta temàtica el dia 11 de novembre.
Tècnica: Carbonet
Mida: Làmina 50x70 cm
Aquesta activitat mencionada consistia en situar especialment una galleda, aigua i reflex en un espai, incorporant un ambient lumínic que fos evident.

En la primera hora vam realitzar la pluja d'idees en folis de mida DIN-A4 en la que vaig aportar algunes composicions diverses. A la que més em va agradar, li vaig aplicar el tractament lumínic per poder realitzar-la en una làmina de mida 50x70 cm l'hora restant.
La composició realitzada consisteix en una habitació en perspectiva cònica central, amb una galleda a la que li cau aigua del sostre i aquesta vessa el recipient de manera que cau i el toll es dirigeix cap a una porta que hi ha al fons de la sala. La llum entra pel lateral dret, tot i que no he treballat gaire bé la lluminositat de la làmina.

Òbviament, l'aigua i el reflex foren elements que van constar-me de realitzar i que encara no domino, aspecte que milloraré en la llibreta d'artista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada