divendres, 27 de gener del 2017

Imatge projectada i model en viu

Aquesta activitat fou realitzada diversos cops al llarg del segon trimestre, per a poder començar a estructurar totes les parts del cos humà, tot i que les primeres pràctiques foren a la llibreta d'artista durant les vacances de Nadal, que ens serví per a poder situar correctament totes les parts anatòmiques.
Les primeres làmines realitzades foren mitjançant projeccions a la pissarra de duració 45 minuts, per a que comencéssim a practicar l'anatomia del cos i, si hi havia temps o el nivell suficient, també se li aplicaven ombres al cos.
Un cop havent practicat el cos humà en imatges projectades, vam tenir el plaer de disposar d'una model a l'aula durant 1h 30min., pel que vam poder realitzar dues làmines de figura humana en viu. Dies més tard va venir un model en masculí amb el que vam disposar del mateix temps.

He gaudit molt d'aquesta experiència, ja que ha estat única i crec que segurament no podré tornar a repetir. Tot i que de vegades em costava molt veure els detalls anatòmics dels models per culpa de la meva miopia, gràcies als exercicis fets anteriorment podia intuir-los i per tant fer-los i aplicar-los al dibuix. Tot i que l'experiència amb el model ha estat genial, m'agrada molt més el resultat dels dibuixos projectats.
Per tal de corregir aquesta activitat, la professora va demanar-nos que li entreguéssim, segons el nostre propi criteri, la millor postura projectada i la millor postura a partir de model en viu que haviem fet.
Les fotografies han estat preses amb la càmera del meu dispositiu mòbil i tractades amb el programa d'edició GIMP.

Imatge del dibuix de model en viu
Tècnica: Carbonet
Mida: 50x70

Imatge del dibuix d'imatge projectada
Tècnica: Carbonet
Mida: 50x70

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada