divendres, 24 de març del 2017

Interiors inventats

Aquest trimestre a l'assignatura de Disseny treballarem el disseny d'interiors.
Per a introduir-nos en aquest nou àmbit, hem hagut de realitzar dues làmines de dos espais inventats en perspectiva cònica frontal i de dos punts de fuga. En el meu cas, vaig realitzar ambdues a casa. Les dues estan fetes en un foli DIN-A3 horitzontal en llapis portamines 0.5. Tot i que no estan finalitzades, pròximament les acabaré.

Tècnica: Llapis portamines 0.5 HB
Mida: DIN-A3
La primera làmina consisteix en un espai en cònica frontal, amb el punt de fuga desplaçat cap al costat dret en aquest cas. L'espai recreat ha estat el d'un bar amb dues parets de vidre amb envà on a més a més, he afegit una obertura que deixa veure el servei d'homes i de dones. Per a donar aspecte de cafè, he afegit una barra amb un sortidor de cervesa, una prestatgeria amb diverses begudes, i varis sofàs amb taules. Per a la seva realització he utilitzat, com ja he dit anteriorment, el llapis portamines, l’escaire, el cartabó i la regla. Properament hi afegiré alguns elements més i color.

El segon interior inventat ha estat una cònica obliqua de dos punts de fuga situats a cada lateral. En aquest cas, l’espai triat ha estat el d’una sala oberta que fusiona cuina i menjador. Per ara, només he realitzat la part de la cuina, incorporant taulells, una fica, els fogons, una nevera, una campana i un mòdul que fa el paper de taulell i de taula del menjador. Per a la seva realització he utilitzat, com ja he dit anteriorment, el llapis portamines, l’escaire, el cartabó i la regla. En un futur afegiré la part del menjador i alguns petits detalls i color a la làmina.

Tècnica: Llapis portamines 0.5 HB
Mida: DIN-A3
L’únic inconvenient que he tingut ha estat la falta de temps a causa de la meva mala organització i acumulació de feina que he hagut de prioritzar davant d’aquesta activitat. Pel que fa a la realització de l’espai i dels mobles no he tingut cap dificultat, però si l’error de situar la línia d’horitzó massa alta, fent que la visió no sigui la correcta.
Les fotografies han estat preses amb el meu dispositiu mòbil.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada