divendres, 28 d’abril del 2017

Anàlisis del Parc de la Pau, making of

Aquest tercer trimestre a l'assignatura de disseny estem treballant els espais. Per a comprendre i treballar el dibuix d'espai, se'ns va proposar realitzar un anàlisi il·lustrat de la Plaça de la Pau de Salou, concretament de la seva zona infantil.
Durant dos dies, a l'hora de disseny vam anar a aquest parc, ja que queda casi al costat de l'institut, per analitzar l'espai en el que es troba (no només la zona infantil, també veure el que ocupa en relació amb la plaça total).
Vam analitzar-ne la planta, els elements necessaris en un recinte com aquell com els bancs, que el mateix mur que delimitava el perímetre en feia la funció, papereres, llums,...
La vegetació també va ser un element important a tenir en compte, ja que dins del recinte hi han 8 arbres i fora, a la vora, hi han diversos arbusts que aporten verdor a la zona.
Però apart d'això, el més important era el que els hi crida l'atenció als nens: les instal·lacions. Al centre del parc hi ha un conjunt d'estructures que fan diverses funcions però que estan connectades entre elles, com ara dos tobogans (un individual i un doble), xarxes per trepar, escales, barres per lliscar de forma descendent, un túnel per anar a gates, dues casetes,... A més a més, independentment d'aquesta estructura, el parc compta amb dos cavallets a cada extrem de les sortides.
A continuació us deixo amb algunes imatges de parc:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada