divendres, 17 de febrer del 2017

Interpretació de la figura humana projectada al llarg del curs

M'agradaria dedicar una entrada a la meva evolució en la interpretació de la figura humana projectada per a poder observar com sessió rere sessió he anat aprenent sobre anatomia humana amb ajuda de la llibreta d'artista (de la qual podeu trobar-ne una entrada) i de les diverses posicions de les models que apareixien a la pissarra de la classe.
Tots aquests dibuixos han estat realitzats en un total de 45 minuts.

Tècnica: Carbonet
Mida: 50x70
Aquest dibuix ha estat el primer que vaig realitzar sobre interpretació de la figura humana projectada el segon trimestre, convertint-se així en el primer dibuix d'un cos humà que he dibuixat mai.
Després de realitzar varies postures i de créixer com artista, sóc conscient de que hi ha molts errors a nivell anatòmic, però també ho era conscient en aquell moment. Però malgrat tots aquests errors, he vist necessari incloure'l per a poder observar amb més deteniment la meva evolució.











Aquests han estat uns dels dibuixos realitzats posteriorment a haver fet la llibreta d'artista i per conseqüència, adquirir coneixements sobre anatomia. Podem observar com les proporcions del dibuix envers al format del paper són les correctes, tot i amb errors amb les mans. A diferència del primer dibuix, aquests tenen més detalls anatòmics, que he incorporat aplicant ombres.
Tècnica: Carbonet
Mida: 50x70
Tècnica: Carbonet
Mida: 50x70





















Aquest dibuixos han estat dels últims realitzats (un d'ells pertany a l'examen parcial del segon trimestre del qual podeu trobar una entrada). A meitats d'aquest segon trimestre vam començar a treballar la figura humana en escorç, per a practicar per quan vingués la model en viu. Aquí els detalls anatòmics són molt més notables i més clars. El dibuix en escorç és el meu preferit d'imatge projectada ja que crec que he aplicat els volums correctament i força detalls a nivell anatòmic, fins i tot el rostre.
Totes les imatges han estat preses amb el meu dispositiu mòbil i tractades amb el programa d'edició GIMP.
Tècnica: Carbonet
Mida: 50x70

Tècnica: Carbonet
Mida: 50x70

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada